Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čtení z obličeje, Wu Jianshe

kniha

Napadlo vás někdy, že byste mohli mít kontrolu nad svým zdravím? Určitě se také často potýkáte s problémy, jako je akné, změna barvy pleti nebo červené žilky v obličeji, a chtěli byste vědět, co je jejich příčinou. Diagnostika z obličeje tvoří významnou část tradiční čínské medicíny (TČM) a při hledání a zjišťování problémů a procesů probíhajících v lidském těle, orgánech a mysli hraje důležitou roli. Více...

Novinka

Cena s DPH348,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 348,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788088428336

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čtení z obličeje, Wu Jianshe

 Související produkty

Podrobný popis Čtení z obličeje, Wu Jianshe

Napadlo vás někdy, že byste mohli mít kontrolu nad svým zdravím? Určitě se také často potýkáte s problémy, jako je akné, změna barvy pleti nebo červené žilky v obličeji, a chtěli byste vědět, co je jejich příčinou. Diagnostika z obličeje tvoří významnou část tradiční čínské medicíny (TČM) a při hledání a zjišťování problémů a procesů probíhajících v lidském těle, orgánech a mysli hraje důležitou roli.

Může všem zájemcům pomoci, aby důkladněji porozuměli signálům, které nám naše tělo dává, udělali si jasnější představu o svém zdraví a aby včas předešli nástupu nebo rozvoji chorob. Tato kniha vám díky přehledně členěnému textu v kombinaci s praktickým obrazovým materiálem při¬náší jednoduše zpracované popisy dostupných technik TČM. Nabízí detailní vysvětlení příznaků zdravotního stavu, které můžete pozorovat z očí, uší, nosu, ze rtů, z jazyka a zubů, a seznámí vás s diagnostikou z obličeje a jejím použitím u 38 běžných onemocnění. Také vám poskytne užitečné tipy pro každodenní péči o zdraví a tělesnou kondici, a to včetně jednoduchých receptů, návodů k masáži konkrétních partií a rad ohledně tělesného cvičení, emoční rovnováhy a mnoho dalšího.

Naučte se od odborníka, jak číst ve svém obličeji, a díky tomu si budete moci utvořit jasnější představu o svém těle a zdravotním stavu. A buďte fit!

Jazyk: česky

Pořadí vydání: 1.

Rok a měsíc vydání: 2023/10

Počet stran: 142

Typ, vazba: Kniha, paperback

Formát, hmotnost: 141 × 210 mm, 236 g

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval