Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Flapjack bezlepkový brownie 60 g BIO CEREA

tyčinka

Flapjack s brownie příchutí, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě. Více...

Novinka

Cena s DPH40,00 Kč
Značka
Country Life
Kód
CF630237

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Flapjack bezlepkový brownie 60 g BIO CEREA

Podrobný popis Flapjack bezlepkový brownie 60 g BIO CEREA

Flapjack s brownie příchutí, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.

Tyčinka, která opravdu zasytí! Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Flapjack neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na něm mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegetariáni a vegani.

Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Ovesné vločky* bez lepku 40 %, sirup agávový*, rostlinný tuk* (slunečnicový olej*, bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma), KEŠU OŘECHY* 11 %, kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku, přírodní kávové aroma*, slunečnicový lecitin*, jedlá sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat kousky skořápek ořechů a stopy vajec, sóji, mléka, arašídů, sezamu, hořčice a celeru.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota1 954 kJ / 468 kcal
Tuky:26,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:6,1 g
Sacharidy:47,0 g
z toho cukry:23,0 g
Vláknina:6,1 g
Bílkoviny:8,4 g
Sůl:0,03 g

Alergeny

Skořápkové plody

Skladování:

Skladujte v suchu a chraňte před teplema slunečním světlem.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval