Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Guasha - Léčebná masáž poškrabáváním, Wu Zhongchao

kniha

Sha neboli toxiny v těle vyvolávají nejrůznější onemocnění a negativně ovlivňují kvalitu našeho života. Blokují cirkulaci životní energie a krve v těle. Poškrabovací masáž guasha tyto toxiny ztěla vypuzuje tím, že stázu sha "vytáhne" na povrch těla, což se projevuje červenými skvrnami na kůži vyvolanými poškrabováním. Více...

Novinka

Cena s DPH498,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 498,00 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788088428244

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Guasha - Léčebná masáž poškrabáváním, Wu Zhongchao

 Související produkty

Guasha masážní destička na obličej
masážní pomůcka

389,00 Kč Koupit
  • Kód: GSnaoblicej

Guasha masážní destička na tělo
masážní pomůcka

389,00 Kč Koupit
  • Kód: GSnatelo

Guasha masážní hřeben
masážní pomůcka

289,00 Kč Koupit
  • Kód: GShreben

Gua sha pro obličej, Clive Witham
kniha

  • Novinka
340,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788088395218

Podrobný popis Guasha - Léčebná masáž poškrabáváním, Wu Zhongchao

Sha neboli toxiny v těle vyvolávají nejrůznější onemocnění a negativně ovlivňují kvalitu našeho života. Blokují cirkulaci životní energie a krve v těle. Poškrabovací masáž guasha tyto toxiny ztěla vypuzuje tím, že stázu sha "vytáhne" na povrch těla, což se projevuje červenými skvrnami na kůži vyvolanými poškrabováním.

Dále zprůchodňuje meridiány a spojnice, upravuje rovnováhu jin a jang, posiluje imunitu a působí nejen preventivně, ale i léčivě. Pro guashu potřebujeme pouze škrabací destičku a masážní olej. Opakovaným působením destičkyna tělo stimulujeme v určitých tkáních vazomotorické nervy, vytahujeme krevní stázu z cévních stěn ven, tím díky plynulému celotělovému oběhu odstraňujeme odpad a pročišťujeme krev, a ve výsledku ulevujeme od nemoci a podporujeme uzdravení. Pro svou jednoduchost a účinnost se guasha praktikuje v Číně již od pradávna a dodnes zůstává uznávanou přírodní cestou k odstranění bolesti, léčbě chronických nemocí, posílení imunity a zachování zdraví. Vtéto knize najdete veškeré podstatné znalosti, které budete potřebovat, počínaje zásadami guashy přes popis používaných nástrojů a různých metod guashy pro různé části těla až po podrobné techniky a konkrétní postupy při více než stovce onemocnění a stavů suboptimálního zdraví. To vše navíc doplňují názorné ilustrace, tipy a doporučení odborníků TČM pro každodenní péči o vlastní zdraví.

NAKLADATEL: Alpha book

JAZYK: čeština

POČET STRAN: 268

ISBN: 978-80-88428-24-4

DATUM VYDÁNÍ: 15.09.2023

EAN: 9788088428244

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval